Writing corner

Zona komfora

Malo mi se bljucka na ovaj naslov, moram priznati. Isto kao što mi se bljucka(lo) često na sve ono što ona predstavlja. Čitavog svog života sanjala sam o svom domu. Maštala sam kako će izgledati, na kakvom će se imanju nalaziti, koje su boje zidovi, kakvog su rasporeda prostorije u njemu i na koju ćeContinue reading “Zona komfora”

Dok planinu guta tama

Dok planinu guta tama zaranjam u sebe, tamo đe moji demoni kolo igraju. Jedva me opaziše, zaneseni pjesmom i sopstvenim trijumfom. Rugaju mi se. Likuju. Plačem. Moju je planinu progutala tama. Ostao je samo trag vatre, obris onog što je ona bila. Dok u meni samo tinja žar. Izgubila sam bitku. Opet gazim po ognjištuContinue reading “Dok planinu guta tama”

Podstanar sopstvene duše

Mogu samo zamisliti koliko je teško biti podstanar sopstvene duše i plaćati rentu nekom drugom ko je posjeduje.A ne žive li mnogi tako?Zamislim samo jednu dušu u tako skučenoj garsonjeri svijesti čiji su vlasnici kapitalizam i/ili društvo. I svakodnevno te ubjeđuju da je ta garsonjera i njen raspored baš takav kako su oni zamislili daContinue reading “Podstanar sopstvene duše”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

𝙰 𝚓𝚘𝚞𝚛𝚗𝚊𝚕 𝚘𝚏 𝚌𝚑𝚊𝚘𝚝𝚒𝚌 𝚝𝚑𝚘𝚞𝚐𝚑𝚝𝚜.
About Me

Hi, I’m Anđela, a wannabe writer, a tanguera, an amateur photographer. I am passionate about art and I would like to share my perspective with you.

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: