Writing corner

Podstanar sopstvene duše

Mogu samo zamisliti koliko je teško biti podstanar sopstvene duše i plaćati rentu nekom drugom ko je posjeduje.A ne žive li mnogi tako?Zamislim samo jednu dušu u tako skučenoj garsonjeri svijesti čiji su vlasnici kapitalizam i/ili društvo. I svakodnevno te ubjeđuju da je ta garsonjera i njen raspored baš takav kako su oni zamislili daContinue reading “Podstanar sopstvene duše”

Miris kaćuna

Okrenem se katkad očekujući da vidim tvoje lice, a ono me Mjesec zapravo poljubio u rame. Gledam tvoju sjenku kako gmiže među kaćunima poput zmije iz vrta Edenskog. Zbog tebe čovječanstvo neće pasti, samo jedan svijet iluzija. Rekoše mi jednom da u iluziju vjeruju samo umorni i stari, a iluzorni Bog i Đavo umorni suContinue reading “Miris kaćuna”

U susret Atlantiku

Bio mi je potreban zagrljaj od života i kupila sam avionsku kartu za Porto. Atlantik me je pozvao ne da mi pruži odgovore koje sam tražila, već utjehu i obećanje da će voda sve odnijeti. Vrenje sopstvene duše iznjedriće neka dobra vina, šaputao je Douro. Htjela je duša da se odmori na keramici i porcelanuContinue reading “U susret Atlantiku”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

𝙰 𝚓𝚘𝚞𝚛𝚗𝚊𝚕 𝚘𝚏 𝚌𝚑𝚊𝚘𝚝𝚒𝚌 𝚝𝚑𝚘𝚞𝚐𝚑𝚝𝚜.
About Me

Hi, I’m Anđela, a wannabe writer, a tanguera, an amateur photographer. I am passionate about art and I would like to share my perspective with you.

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: